Professionele wasserijapparatuur

x

De kernwaarde van KIES Professioneel

Het opzetten van een wasserij of het inrichten van een afdelingskeuken vraagt veel meer dan zomaar een paar producten selecteren. Ook wanneer we bestaande apparatuur moeten vervangen is het van belang goed te kijken naar de wensen en behoeftes van de klant. Het schuiven van een doos en geld vangen kan immers iedereen maar staan zij over een paar jaar nog achter het geleverde product of oplossing? Met de oprichting van KIES Professioneel hebben Arnout en Herman de daad bij het woord gevoegd en werken wij vanuit de volgende kernwaarden:

Voordelen van een professionele wasdroger

Dat is toch logisch?.......

Wij snappen dat u dat wellicht denkt maar helaas zien we in de dagelijkse praktijk toch dat dit niet zo logisch is. Vaak word er vanuit gewoonte gewerkt en zien we dat bijvoorbeeld een wasserij ontworpen wordt met als hoofdgedachte “productie draaien”. Als we dit zouden doen bij een commerciële wasserij dan is die gedachte vrij normaal. Dit wordt echter anders wanneer we een wasserij inrichten bij een sociale werkvoorziening. Het actief deelnemen aan werk is hier minsten zo belangrijk als het bepalen welke capaciteit de wasserij per uur moet hebben. Kortom, wie is je doelgroep en wat moet het totale eindresultaat zijn.

De oplossing en organisatie centraal

Desgevraagd aan Arnout Schoonderbeek van KIES Professioneel wat hij zo leuk vindt aan dit werk “Dagelijks in contact komen met verschillende mensen en organisaties en daar een passend advies bij te vinden” waarbij hij als voorbeeld geeft “Niet zo lang geleden was ik betrokken bij de ontwikkeling van de wasserij bij voetbalclub Vitesse. Hier is het veel van het zelfde wassen op piekmomenten met het zelfde soort vervuiling. Kort daarna was ik in Ede in gesprek met een zorginstelling over de overgang van centraal koken naar koken op de afdeling waarbij afwassen een issue bleek te zijn. Deze variatie maakt ons werk geweldig waarbij de oplossing en niet het product centraal moet staan in ons advies”.


Nieuwsgierig geworden en wilt u vrijblijvend advies?

Neem dan contact met ons op via advies@kies-professioneel.nl of 0318-745744.

Advies op maat op locatie Advies op maat in onze showroom Advies op maat in onze wasserij

Wilt u nog meer weten?

Stel gerust uw vraag per mail aan ons of bel ons op 0318-745744.

Naar
boven