Professionele wasserijapparatuur

x

Levering & plaatsing

Afhalen

Onze internetprijs is gebaseerd op afhalen van het product bij ons magazijn in Ede (Gld). Dit houdt in dat wij met u een tijdstip van afhalen afstemmen en zorgen dat het product klaar staat. Onze medewerkers zullen u helpen met het inladen van het product. Houdt u er rekening meer dat sommige producten te groot of zwaar zijn om in een auto te vervoeren. Neem gerust contact met ons op voor een advies voor het vervoeren van het door u geselecteerde product.

Bezorgen op locatie

Wanneer u kiest voor drempelservice of full service dan zal de levering van het product verzorgt worden door KIES Professioneel en wordt uitgevoerd franco huis. Bij deze vorm van levering gaan wij er vanuit dat de locatie zonder obstakels op de begane grond bereikbaar is en sluiten wij eventueel verticaal transport uit. (* voor de eilanden geldt een ander tarief, neem contact op voor verdere informatie)

Aansluiten op de aanwezige voorziening

Als u kiest voor de full service levering dan zal de plaatsing worden uitgevoerd door een monteur van KIES Professioneel. De nieuwe automaat zal worden aangesloten op de aanwezige voorzieningen. Mocht u twijfelen of de aansluitingen voldoen aan de vereiste specificaties dan kunnen wij u voorzien van de juiste aansluittekeningen of onze adviseur komt bij u langs om de aansluitingen te controleren. Bij het aansluiten van de automaat gaat KIES Professioneel er vanuit dat u de aansluiting volgens de huidige regelgeving zijn aangelegd hiervoor kan geen verantwoordelijkheid bij Kies Professioneel worden neergelegd. Enkele basis zaken om rekening mee te houden:

  • Warmwater toevoer maximaal 70 graden
  • Werk altijd met beluchte waterkranen
  • Perilex stekkers mogen tot maximaal 3 x 16A gebruikt worden
  • Boven de 3 x16A zijn CEE-Form stekkers verplicht
  • Zorg bij gebruik van luchtafvoer drogers voor genoeg luchttoevoer

Aanpassen van de aansluitpunten

Nieuwe apparatuur en de aansluitingen voldoen niet? Naast een gedegen advies en aansluittekeningen kan KIES Professioneel voor u de aanpassing van de bestaande installatie uitvoeren. Neem bij interesse contact met ons op via advies@kies-professioneel.nl en wij komen langs om een vrijblijvende kosten calculatie te maken. Het is voor KIES Professioneel overigens geen probleem om deze klussen in samenspraak met uw eigen technische dienst uit te voeren. Hiermee kunt u kosten besparen en ervoor zorgen dat uw eigen organisatie op de hoogte blijft van de laatste aanpassingen.

Zelf installeren

U wilt scherp inkopen en de installatie zelf uitvoeren? Geen enkel probleem, KIES Professioneel kan u voorzien van de juiste aansluittekeningen ter voorbereiding van de installatie. Ondanks dat u natuurlijk zelf verantwoordelijk bent voor een deugdelijke uitvoering van de installatie geldt dat onze service na levering onverminderd voor u klaar staat.

Retour van afgeschreven apparatuur

Bij levering van nieuwe apparatuur kan KIES Professioneel zorgdragen voor het afvoeren van de oude apparatuur. Voorwaarde is dat de apparatuur afgekoppeld op de begaande grond staat en eenvoudig af te voeren is. Wanneer u een product op basis van full service besteld zal de retourname van het oude product onderdeel zijn van de projectbegeleiding.

Wilt u nog meer weten?

Stel gerust uw vraag per mail aan ons of bel ons op (0318) 745744.

Naar
boven