Professionele wasserijapparatuur

x

Gebruikte professionele machine? KIES Pro-used.

1 - 3 van 3

Gecontroleerd en klaar voor gebruik!

De gevleugelde uitspraak “van een oude vrouwtje en altijd binnen gestaan” zullen we niet in de mond nemen (ook al klopt het laatste natuurlijk wel!) maar net als bij de aanschaf van een auto kan een jong gebruikte machine ook voor U een aantrekkelijk alternatief zijn.

Onze adviseurs komen geregeld in contact met klanten die hun huidige automaat willen inruilen voor een grotere variant of een deel van hun machinepark afstoten. Geen probleem, wij gaan langs en schatten de automaat op waarde om hem vervolgens naar een grondige revisie beurt klaar te maken voor een tweede leven.

Op deze manier komt de aanschaf van een professionele automaat voor veel bedrijven een stuk dichterbij en, niet onbelangrijk, heeft de klant met 6 maanden garantie op de onderdelen naast een goede koop ook veel meer zekerheid in huis.

Benieuwd of KIES Professioneel ook voor U een geschikte automaat heeft staan en wat wij kunnen betekenen op gebied van levering en plaatsing?

Neem contact met ons op via info@kies-professioneel.nl of 0318-745744 en wij voorzien u vrijblijvend van een passend advies.

1 - 3 van 3

Naar
boven