Professionele wasserijapparatuur

x

Projectkeukens | Grootkeuken techniek | Turnkey projecten

Maatwerk Project keukens

Professionele projectkeukens

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Geestelijke gezondheidzorg, Verslavingszorg en vergelijkbare locaties hebben op keukengebied een andere behoefte dan huishoudelijk gebruik. Tijdens ons adviesgesprek met de klant gaan wij op zoek naar de specifieke wensen en eisen die er aan de keuken gesteld wordt. Zaken als zwaardere scharnieren, ladegeleiders of afwasautomaten op ARBO hoogte zijn veel voorkomende vragen.

Kies-Professioneel is gespecialiseerd in het vervaardigen van keukens op maat, afgestemd op de behoeften van de eindgebruiker en uw cliënt . Hierbij kunt u denken aan vaste keukens, (elektrisch) verstelbare keukens (Miva), en of Pantry’s in alle maten, kleuren en materialen kortom, alle mogelijkheden voorzien van u specifieke wensen.

De corpus van een kast wordt gemaakt uit panelen. Dat materiaal is vaak melamine, laminaat, multiplex of volkern. Het front van de kast wordt meestal gemaakt van melamine, laminaat, folie, fineer, massief hout, gelakt of volkern. Alle materialen hebben zichzelf in kwaliteiten reeds bewezen, echter welk materiaal is voor uw doelgroep duurzaam en geschikt? En wellicht is het even belangrijk om te kijken welke uitstraling de keuken moet hebben. De praktijk leert dat mensen met dementie vaak onrustig worden van roestvrijstaal maar dat een keuken met een rustgevende kleur vaak bijdraagt aan het welzijn in de groep.

Projectkeukens

Grootkeuken

Centraal grootte aantallen maaltijden bereiden, bewaren en of direct uitserveren vraagt in de meeste gevallen om een grootkeuken op maat die aan hoge gebruikseisen dient te voldoen. Zowel als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid, continuïteit en hygiëne. Wij leveren ook hierin maatwerk bij renovatie, nieuwbouw of bij de vervanging van een defect bestaand apparaat.

Turnkey projecten

Heeft u een bestaande pantry’s, keuken(s) welke u gerenoveerd wilt hebben, of juist een nieuwbouwproject? Wij realiseren en begeleiden uw gehele project, van ontwerp tot oplevering. Bij ons kunt u dus ook de wand- vloer- en plafondafwerking eventueel onderbrengen tot aan een aanpassen van de E en de W installatie. Dit is wat onze turnkey projecten voor u kunnen betekenen.

KIES Professioneel werkt al zijn projecten volgens een aantal vaste criteria: advies, ontwerp, productie, logistiek, montage, oplevering en een sterke after sales. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de juiste spin in het web om alle facetten van een goed lopend project in te vullen. Doordat wij samenwerken met vaste partners zoals Culion en Liebherr die een ruime branchekennis hebben is de juiste expertise en knowhow in huis om van elk project een succes te maken. Ontzorgen, dat is wat wij voor u willen doen en om dat te bereiken zal één vast aanspreekpunt uw project van A tot Z begeleiden.

Liebherr professioneel koelen

Meer informatie over de mogelijkheden voor u op locatie?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Stuur een mail naar advies@kies-professioneel of bel op 0318 745744 en wij komen graag bij u langs.

Ontvang vrijblijvend advies op locatie

Naar
boven