Professionele wasserijapparatuur

x

Uw tankstation met een professionele wasserij?

Met uw tankstation bent u één van de weinige retail omgevingen waar de klant bijna letterlijk de deur binnen komt rijden. De tijd dat de boterham voornamelijk met brandstof wordt verdiend ligt achter u en vooral de creatieve ondernemers hebben de toekomst. Beleving is, in dat kader, bijvoorbeeld een mooie counter met verse broodjes welke ervoor zorgt dat uw klant meer in de shop wil besteden. Daarnaast zien we de opkomst van andere zaken die het gemak voor de consument moeten vergroten. Was-apparatuur in de buurt van uw carwash? Klinkt misschien in eerste instantie bijzonder maar waar moet een particulier heen met zijn gordijnen en dekbedden welke niet in de huishoudelijke machine passen. U heeft een van de weinige een locatie waar de klant met gemak zijn auto kan parkeren en deze grotere stukken wasgoed mee kan nemen. KIES Professioneel kan met u mee denken om dit ondernemingsplan verder uit te werken.


Weinig vierkante meters met veel omzet impact. Vaak zien we dat de keuken in een tankstation ingericht wordt door een grootkeuken bedrijf welke veelal actief is in de horeca. De naam grootkeuken zegt eigenlijk al genoeg, maar uw situatie is heel anders. U kijkt naar de output en omzet potentieel per product en per vierkante meter. Dit moet snel en goed gemaakt kunnen worden op een compact oppervlak.

KIES Professioneel heeft ruime ervaring als het gaat om het ontwerpen van compactere keukens met als leidraad de gewenste maximale output. Deze situatie komen wij tegen bij zorginstellingen waar gekookt wordt op de groep, bedrijven zoals sportscholen waar ruimte kostbaar is maar de klant een goed stuk eten verwacht. Dit is binnen bedrijven zoals die van u in de petrolie-branche niet anders.

Ontvang vrijblijvend advies op maat


KIES Professioneel kan u bij het inrichten van u keuken helpen aan:

  • Het juiste advies op basis van uw output wens
  • Levering van RVS maatwerk
  • Koeling
  • Afwasapparatuur
  • Professionele randapparatuur
  • Interieurwerk om u foodcorner aan te laten sluiten op uw concept

Dit alles met plaatsing en service door Kies-Professioneel

Wassen op het tankstation, nieuwe omzet en extra klantbinding

De auto wassen op straat is vaak voor veel mensen niet mogelijk aangezien dit niet mag of omdat ze gewoon de ruimte er niet voor hebben. Niemand kijkt dan ook raar op als je spreekt over de carwash bij een tankstation. Waarom zou het dan raar zijn dat uw klanten ook met andere grotere zaken bij u zouden willen wassen. Dit kan een particulier zijn die zijn dekbed niet in de huishoudmachine krijgt maar ook de lokale ondernemer die komt tanken en zijn bedrijfskleding gewassen wil hebben. Nu zitten u medewerkers vaak in rustige uren te wachten op klanten en op deze manier kunt u hun uren meer rendabel maken en de klant verder aan u binnen. Neem gerust contact met Kies-professioneel op om eens vrijblijvend te praten over de onderstaande mogelijkheden op uw station.


extra omzet in no-time

Wasmiddel, handmatig of automatisch gedoseerd?

  • Wasserijinrichting en apparatuur
  • Betaalsystemen
  • Was-concepten, bijvoorbeeld gebaseerd op de participatiewetgeving

Waarom Kies-Professioneel?

De Petrolbranche is op zijn zachts gezegd een bijzondere markt. Door de vaak compacte werkomgeving, de veiligheidseisen maar ook de locatie om unieke concepten uit te rollen moet een adviserende partij wel weten waar ze over praten.

Laat ik mijzelf kort voorstellen: Ik ben Arnout Schoonderbeek en eigenaar van Kies-Professioneel en ben in het verleden Salesmanager geweest bij BigBrother te Ede en Miele Professional te Vianen. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik als geen andere deze twee markten bij elkaar weet te brengen en u als klant kan ondersteunen bij het uitwerken van uw plannen. Bel of vult het contactformulier in, het lijkt mij leuk om eens kennis te maken.

Ontvang vrijblijvend advies op maat

Wilt u persoonlijk advies op maat?

Stel gerust uw vraag per mail of bel ons op (026) 8200315.

Naar
boven