Professionele wasserijapparatuur

x

De professionele afwasautomaten die stil en snel uw vaat wegwerken.

Als uitvaartondernemer doet u er alles aan om uw klanten de zorg uit handen te nemen en daarbij het afscheid van hun dierbare zo optimaal mogelijk te regelen. Dat u dit ook doet om het welverdiende kopje koffie zo goed mogelijk te serveren is logisch. Toch blijft het een uitdaging wanneer u meerdere grotere groepen na elkaar ontvangt en de vaat weggewerkt moet worden. Zeker met een huishoudelijke afwasautomaat is dit een uitdaging. Soms wordt er gedacht dat een kort programma de oplossing is maar het weghalen van koffie- en theeresten vergt een intensieve reiniging.


Voor dit soort situaties zijn de verswater afwasautomaten van Miele professional de oplossing. Voordeel van deze professionele afwasautomaten is dat de bediening gelijk is aan de huishoudelijke machines. Echter de afwastijden worden terugbracht naar 10 tot 15 minuten. Anders dan de tankspoelers uit de horecamarkt is dit een proces waarin alle stappen van voorspoelen tot drogen volledig door de machine wordt uitgevoerd. Wanneer u de automaat meer dan 10 keer per dag gebruikt dan gaat deze dankzij zijn robuuste professionele componenten zeker 10 tot 15 jaar mee. Precies zoals u gewend bent van een Miele Professional.

Wanneer is een tankspoeler dan wel de juiste keuze vraagt u zich af? Dit is sterk afhankelijk van de hoeveelheid afwas. Wanneer u bijvoorbeeld meerdere zalen heeft en welke mogelijkheden er zouden moeten zijn voor zogenaamde voorspoeltafels en andere benodigdheden. Een vrijblijvend advies op locatie door uw adviseur van Kies-Professioneel is dan de weg naar de beste oplossing.

Afwasmiddel, handmatig of automatisch gedoseerd?

Aangezien u te maken heeft met koffie- en theeresten is een gespecialiseerd reinigingsmiddel een must. Deze middelen zijn vaak voorzien van toevoegingen zoals chloor om de aanslag in de kopjes los te kunnen weken. In de praktijk zien we dat handmatig doseren vaak resulteert in overdosering uit de overtuiging dat dit een schonere vaat oplevert. Wanneer dit gebeurt met deze speciale middelen gaat dat ten koste van het resultaat. Om nog maar te zwijgen over de geldverspilling welke dit met zich mee brengt. In deze gevallen is het altijd aan te raden om te kiezen voor automatische zeepdosering. Kies-Professioneel kan uw afwasautomaat van automatische dosering voorzien, waardoor u altijd de juiste hoeveelheid zeep gebruikt. Hiermee wassen al uw medewerkers op dezelfde manier en heeft u de kwaliteit en kosten blijvend in de hand.

Voordelen Professioneel t.o.v. Huishoud:

  • Grotere inhoud en sterker rekwerk voor intensief gebruik
  • Specifieke programma’s voor bijvoorbeeld kop en schotel
  • Ook leverbaar met desinfectie-programma’s
  • Kan geplaatst worden op sokkel van 52 cm hoog om te voldoen aan de ARBO regels
  • Korte programma’s dankzij de mogelijkheid van krachtstroom en warmwater aansluiting
  • Langere levensduur, een professionele machine gaat zeker vijf keer langer mee dan een huishoudelijke machine
  • Geschikt voor automatische zeepdosering, dit voorkomt overdosering
  • Voldoet aan alle machinerichtlijnen waardoor medewerkers zo veilig mogelijk hun werk kunnen doen

Ontvang vrijblijvend advies op maat

Wilt u persoonlijk advies op maat?

Stel gerust uw vraag per mail of bel ons op (026) 8200315.

Naar
boven